O nama

Društvo za promet i usluge Gumatrak doo Obrenovac

je porodična firma koja postoji i uspešno radi više od 25 godina. Osnovana je 1989. godine kao szr "Gumatrak" Barič i bavila se svim vrstama vulkanizerskih usluga. 2009. godine szr "Gumatrak" prerasta u Društvo za promet i usluge "Gumatrak" doo Obrenovac.
Gumatrak doo Obrenovac nastavlja vulkanizersku delatnost i širi obim usluga tako da danas imamo:
- Vulkanizerske usluge za putnički program
- Vulkanizerske usluge za poluteretni i teretni program
- Vulkanizerske usluge za poljoprivredne mašine
- Lepljenje i spajanje gumenih i pvc transportnih traka
- Lepljenje gume na metal (gumiranje raznih predmeta gumom)
2010. godine dolazi do proširenja delatnosti i otvaranje Tehničkog pregleda vozila: putnička vozila, teretna vozila, autobusi, priključno vozilo, a 2018. godine na veliko zadovoljstvo naših klijenata otvara se još jedna linija za putnička vozila. Time smo omogućili klijentima da izbegnu zakazivanje tehničkog i čekanje.
Sve usluge obavljamo na novoj generaciji, kompijuterizovanih, mašina uz stručan i kvalifikovan kadar sa iskustvom preko 30 godina.
Kontinuiranim radom na usavršavanju u procesu i posvecenosti zadovoljstvu kupaca, došli smo do toga da je danas, po mnogim karakteritikama, preduzeće Gumatrak doo veoma uspešno u obavljanju svoje delatnosti, sa velikim potencijalom za dalji razvoj i rast.

Izvršite registraciju vozila na jednom mestu!!!

Uradite tehnički pregled vozila, osigurajte vozilo, uzmite registracionu nalepnicu, platite odloženo...

"Kontinuiranim radom na usavršavanju u poslu i posvećenosti zadovoljstvu kupaca, došli smo do toga da je danas, po mnogim karakteritikama, preduzeće Gumatrak doo veoma uspešno u obavljanju svoje delatnosti."
- Danilo Aleksić