BezbednO

Vaš pouzdan partner u svakom trenutku

Jedino kod nas možete dobiti Bonus Karticu BEZBEDNO koja je osnov za ostvarivanje svih članskih pogodnosti koje Klub BEZBEDNO ima kod svojih partnera.
Poslovno udruženje Bezbednost čine privredna društva ovlašćena za vršenje tehničkih pregleda motornih vozila.
Sa namerom da korisnicima naših usluga budemo istinski partner u svakom trenutku, izdajemo Vam karticu Bezbedno sa kojom ostvarujete popuste I podršku u različitim, svakodnevnim situacijama u saobraćaju.
24 časovni Call centar je na raspolaganju svim članovima za sve vrste pomoći i saveta koje u datom trenutku mogu da im zatrebaju.
Želja nam je da naši klijentii imaju potpunu sigurnost u svim situacijama koje im se u saobraćaju mogu dogoditi kao i da kroz članstvo u klubu BEZBEDNO uživaju u pogodnostima koje u saradnji sa partnerima omogućili uz napomenu da se spisak partnera kontinuirano širi. U svakom trenutku možete pogledati spisak svih partnera kluba bezbedno i popuste koje ostvarujete sa karticom BEZBEDNO , na sajtu www.bezbedno.rs
Besplatan prevoz vozila u slučaju saobraćajne nezgode (uz policijski zapisnik) na teritoriji Srbije, BiH, Crne Gore i Hrvatske do najbližeg servisa ako se vozilo može popraviti ili do autootpada radi otkupa ako vozilo nije moguće osposobiti za nastavak putovanja.
Prevoz vozila u slučaju kvara na teritoriji Srbije u vrednosti do 50 eura ili 50kim.

TRENUTNO U OBRENOVACU MOŽETE OSTVARITI SLEDEĆE POPUSTE:

5% popusta u apotekama Viva.
10% popusta u pekari Trend | Vuka Karadžića 79, 11500 Obrenovac
10% popusta u pivnici Jack Union Pub | Trg Zorana Đinđića 4, 11500 Obrenovac
Popust na gorivo od 5 dinara po litri svih vrsta goriva (osim tng) na pumpi Trend Petrol | Braće Joksić bb, 11500 Obrenovac

Izvršite registraciju vozila na jednom mestu!!!

Uradite tehnički pregled vozila, osigurajte vozilo, uzmite registracionu nalepnicu, platite odloženo...

"Kontinuiranim radom na usavršavanju u poslu i posvećenosti zadovoljstvu kupaca, došli smo do toga da je danas, po mnogim karakteritikama, preduzeće Gumatrak doo veoma uspešno u obavljanju svoje delatnosti."
- Danilo Aleksić